Webinar SafetyEngine 19. januar 2023

Se optagelsen af vores webinar og bliv klogere på, hvordan du skaber en proaktiv sikkerhedskultur på byggepladsen.

Læring gennem gamification og spilbaseret interaktion har vist sig at øge engagementet, da det gør læringsprocessen mere interessant og sjovere.

Sikkerhedstræning er mere end blot overholdelse af regler. For at sikre en sikker arbejdsplads er det nødvendigt, at håndværkerne ved, hvordan de skal arbejde sikkert og uden at påføre sig selv eller andre risici. Aktiv sikkerhedstræning baseret på virkelige situationer viser sig at være mere effektiv sammenlignet med mere konventionel træning.

Rambølls digitale værktøj, SafetyEngine, nytænker de konventionelle sikkerhedsintroduktioner ved hjælp af spilbaseret læring og BIM-modeller i et virtuelt byggemiljø på smartphones. Appen involverer alle interessenter på stedet og inkluderer en digital informationstavle, registrerings- og observationsmoduler samt kommunikationsværktøj.

SafetyEngine

Se optagelsen af ​​webinaret

Book et møde

Sikkert arbejdsmiljø på byggepladser

Hvis du sætter pris på et sundt og sikkert arbejdsmiljø på din byggeplads, så er SafetyEngine bygget til dig.

Som en digital platform og app-løsning nytænker SafetyEngine den konventionelle sikkerhedsintroduktion ved at introducere brugerinteraktion, gamification og sjov læring. På kun 15 minutter er alle arbejdere i stand til at træne og teste deres sikkerhedsbevidsthed på den virtuelle byggeplads, før de træder ind på den rigtige byggeplads.

Ydermere er arbejdere og administratorer i stand til at kommunikere og dele vigtig information, nyheder og observationer gennem appen.

MicrosoftTeams-image (28)

 

Book et møde

Mød vores eksperter

Ramboll Digital & Education, DK

Alex Solberg Mathiasen

SafetyEngine Product Owner

Ramboll Digital & Education, DK

Michael Hatting

Health & Safety advisor

Ramboll Digital & Education, DK

Jesper Pedersen

Department Manager