Digital & Education uutiskirje

Olemme mukana FinnMateria -messuilla

FinnMateria on johtava kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen tapahtuma. Tämän vuoden teema on vastuullisuus.

Vieraile ständillämme B-374 ja voita kestävän kehityksen ja vastuullisuuden eLearning-koulutus!

>> Lue lisää ja ilmoittaudu kutsuvierastilaisuuteen

Messuilla on edustettuna Ramboll Environment & Health -toimiala ja paikalla on usean eri yksikön väkeä, myös me Ramboll Digital & Education -yksiköstä.

Tervetuloa verkostoitumaan ja tapaamaan asiantuntijoitamme FinnMateria -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 25.-27.10.2022!

finnmateria_1920x1080_mukana

Koulutusta asiakkaiden tarpeisiin - koulutustarjotin 2023

Uudistamme koulutustarjontaamme asiakaspalautteen perusteella jatkuvasti

Lanseeraamme vuoden viimeisen kvartaalin aikana tulevan vuoden koulutustarjottimen, mikä pyrkii vastaamaan paremmin asiakkaittemme koulutustarpeisiin. Koulutustarjotin viedään verkkosivuillemme ja sen avulla asiakkaiden on helpompi löytää laajasta koulutustarjonnastamme juuri heidän tarpeitaan vastaavat koulutustuotteet.

- Tarjottimen avulla asiakas löytää jatkossa nopeammin organisaation kehitys- ja tavoitetasoon suunnitellut koulutuspalvelut koulutusteemoittain, jolloin on helppo suunnitella henkilöstön koulutuksia pitkäjänteisesti, Petra Lattunen sanoo. 

Kuvassa suunnitelma koulutustarjottimen rakenteesta. Pyrimme vastaamaan asiakkaittemme kaikkiin EHSQ-koulutustarpeisiin, joten jos koulutustarjottimeltamme puuttuu jotakin, ota ihmeessä yhteyttä Petraan, niin kehitetään yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaava koulutuspaketti: petra.lattunen@ramboll.fi

D&E FI koultustarjotin 2023 ramboll visual

Muistathan marraskuussa: Lähikoulutusta ympäristöasioista

Kehitä yrityksesi ympäristöasioita yhdessä asiantuntijoittemme kanssa!

Osallistu "Ympäristöasioiden hallinta yrityksissä" -koulutukseen Espoossa 9.11.2022 klo 9-16

Koulutuspäivä koostuu:

1. Teoriaosuudesta: Ympäristöasioiden hallinnan taustat (kestävä kehitys, lainsäädäntö, luvitus, ympäristöongelmat).

2. Työpajasta: Ryhdytään jo päivän aikana tositoimiin toteuttamalla käytännön toimenpiteitä ympäristöasioiden edistämiseksi.

3.  Ennakkotehtävästä: Itsenäisesti käytävä kestoltaan 1h verkkokurssi kestävästä kehityksestä, jotta pääsemme nopeammin käsiksi käytännön työhön!

SafetyEngine Game

SafetyEngine -webinaari oli menestys

SafetyEngine vie työmaan turvallisuuden uudelle tasolle hyödyntämällä pelillistämistä

Syyskuussa järjestetty webinaari esitteli sovellusmuotoista turvallisuustyökaluamme. Työkalun avulla, vain 15 minuutissa kaikki työntekijät voivat hauskalla tavalla kouluttautua ja testata turvallisuustietoisuuttaan pelipohjaisen turvallisuusesittelyn avulla virtuaalisella rakennustyömaalla.

Mikä SafetyEngine? >> Lue lisää kotisivuiltamme. Jos et päässyt osallistumaan webinaariin ja kiinnostuit, lataa tallenne täältä: