Digital & Education uutiskirje

DigitalEducation-Newsletter-picture-580x310

Tammikuiset terveiset Rambollin Digital & Education -tiimiltä!

Oletko jo tehnyt uuden vuoden lupauksia? Jos et, niin nyt on erinomainen aika pohtia tiimimme kanssa esimerkiksi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden edistämisen toimenpiteet tälle vuodelle tai suunnitella ESG (Environmental, Social & Covernance) -osaamisen koulutuspolut koko henkilökunnalle. Mikäli suunnitelmanne ovat jo selkeät, katso alta koulutustarjontamme ja kirjaa kalenteriisi kehitystoimintaanne tukevat koulutukset.
 
Tutustu tammikuun uutiskirjeessämme myös asiantuntijaamme Emil Sandåsiin ja EU-taksonomiaan. 

  • 19.1. Lainsäädännön ajankohtaiskatsaus: Tule kuulemaan lainsäädäntöasiantuntijamme Teo Kangaspunnan tiivis, mutta helposti ymmärrettävä yhteenveto ajankohtaisista  ympäristö-, työterveys- ja terveyslainsäädännön muutoksista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen>>>
  • 26.1. Johdatus vaarallisten aineiden kuljetukseen tiellä: Koulutus antaa perustiedot vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvistä vaatimuksista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen>>>
  • 2.2. Koulutusinfo: Pohditko oman EHSQ-osaamisesi kehittämistä tai tarvitsisiko organisaationne EHSQ-osaamisen nostoa? Tule kuulolle ja keskustelemaan koulutusasiantuntijamme kanssa vaihtoehdoista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen>>>

Vuoden 2022 webinaarit ja kurssit löydät koottuna täältä>>>.  

Seuraa myös Ajankohtaista-sivuamme, jossa julkaisemme säännöllisesti tietoa erilaisista aiheista. Voit aina olla yhteydessä osoitteeseen info@lawly.fi, mikäli tarvitset lisätietoa tai olet kiinnostunut räätälöidystä koulutuksesta.

Oikein mukavaa alkanutta vuotta ja pysytään terveinä! 

Digital & Education -tiimi
LAWLY asiantuntijat

 Palvelumme 
VAK-koulutus-imagebank-ID-M11820-280x195

Johdatus vaarallisten aineiden kuljetukseen tiellä – 26.1.2022 klo 10.00-11.00

Koulutus antaa perustiedot vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvistä vaatimuksista. Tämän lisäksi katsotaan VAK-kuljetuksien eri roolien vastuita ja velvollisuuksia.

Miksi osallistua tähän koulutukseen?

Laki vaarallisten aineiden kuljetuksesta (719/1994) edellyttää, että jokaisella vaarallisten aineiden kuljetukseen tai tilapäiseen säilytykseen liittyviä tehtäviä suorittavalla henkilöllä tulee olla tarvittava kuljetuksen turvallisuuden varmistava koulutus tai muu pätevyys tehtävään ja riittävän usein toistuva täydennyskoulutus, jollei tehtävää suoriteta koulutetun henkilön välittömässä valvonnassa.

 Lue lisää 
Emil-Sandas-280x195-v2

Asiantuntijaesittely: Emil Sandås

Emil on espoolainen kemiantekniikan diplomi-insinööri. Hänen on menestyksekkäästi toiminut erinäisissä teollisuuden asiantuntijatehtävissä, mm. öljy- ja energiateollisuudessa. Rambollilla hän työskentelee HSEQ-konsulttina, erityisosaamisalueena kemikaali- ja prosessiturvallisuus. Emilillä on usean vuoden käytännön kokemus vaarallisten aineiden kuljetuksesta sekä säteilytyöstä. Hän on myös pätevä VAK-turvallisuusneuvonantaja ja säteilyturvallisuusvastaava.

Emilin vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu musiikki, purjehdus, gravel-pyöräily ja lumilautailu.

 LinkedIn 

EU taksonomia - mikä muuttuu?

Taksonomia-asetuksella edistetään EU:n ympäristötavoitteiden saavuttamista ja vihreää siirtymää ohjaamalla rahoitusta kestäviin kohteisiin. Lue kattavasta tietopaketistamme, mitä taksonomia toimialallasi tarkoittaa.

LAWLY - Ratkaisu yrityksesi
EHSQ-haasteisiin

LAWLY tarjoaa luotettavan ratkaisun organisaatioille, jotka tavoittelevat korkeampaa tasoa EHSQ-asioiden hoidossa ja kartoittavat toimintasuunnitelmaa kestävämmän liiketoiminnan luomiseksi.

Lue lisää >>>

Tilaa uutiskirjeemme

Joko kollegallesi ja yhteistyökumppanillesi tulee uutiskirjeemme? Tarjoamme tilaajille säännöllisesti tietoa lainsäädäntöön ja asetuksiin liittyvistä muutoksista ja ajankohtaisista asioista. 

 Tilaa uutiskirje tästä